:: O NAS ::

Že od malih nog me spremlja ljubezen do psov. Kar pomnim, smo doma vedno imeli kužka. Ko sem bil star petnajst let, sem prvič kupil rodovniškega psa, to je bil nemški ovčar po imenu Nord. Nord nas je zapustil leta 2000. Takrat sva se z mojo partnerko odločila, da bova kupila nemško ovčarko. Bila je prva psička, katera je naju popeljala v svet razstav ter v šolsko kinologijo.

In kako se je moj svet srečal s svetom zlatega prinašalca? Na veliko željo Bojane sva leta 2001 začela iskati mladička zlatega prinašalca. Pregledala sva veliko legel v Sloveniji. Leta 2002 sva v Cezanjevcih pri Ljutomeru srečala našo Vano. Bila je ljubezen na prvi pogled. Mala bela kepica je zrasla v razigrano psičko, katera ljubi vodo, delo, igro ter vsa živa bitja. Njena radoživost je v naju vzbudila strast do vzreje zlatih prinašalcev. Odločila sva se, da bova odprla psarno po imenu Monte Gerass. Monte izhaja iz starega imena za Dornberk (Monte Spino). Gerass pa izhaja iz hebrejskega imena Gera, katero pomeni zrno. Ime Gera se je nekajkrat pojavilo v Stari Zavezi Svetega pisma in je bilo značilno za potomce iz hebrejske družine očeta Benjamina.

Naši psi so del naše družine. So naš način življenja. So dragoceni in neponovljivi sopotniki, kateri si zaslužijo posebno skrb. Zato jim omogočamo konstantno rekreacijo, kot je plavanje na morju in reki, ter jim omogočamo naravno zdravo prehrano.

__________________________________

Če nam želite kaj sporočiti, se brez odlašanja oglasite v naši knjigi gostov.

Sign my Guestbook from Bravenet.com